Palvelut

Valitse ja varaa aika

Ajanvaraus-nappulasta löydät lisää palveluita

lacquer, beauty, el

Ajankohtaiset kampanjat

Kuukauden etuhintaan. Haluaisitko tietää mitä Morelife tarjoaa tässä kuussa kauneutta ja hyvinvointia edistäväksi? Mikroneulaus, hotstone vai jotain muuta ... Tilaa uutiskirjeemme saat etukäteen tietää tulevan ja myös sitä seuraavan kampanjan. Kysy lisää: morelifes@icloud.com tai 044 288 3491.

pretty, woman, girl

Ihokarvojen poisto

Mahdollisuus sileään ihoon Alexandrian sokereiden tai vahauksen avulla. Ensisijassa palvelu toteutuu karvojenpoistoon kuluneen ajan mukaan.

Meikit

Rentouttavan kasvojen puhdistamisen ja pohjustamisen jälkeen korostamme parhaita puoliasti mm. Jane Iredale mineraalimeikkien väreillä. Voit levähtää ennen juhlaasi. Halutessasi sisältää opastusta kasvojen muotoon, värityyppeihin ja meikkien käyttöön liittyen. Sopii myös meikki/ ihonhoito-opastukseksi.

Spa

Hemmottelupaketti on rentouttava spa-henkinen irtiotto arjen kiireistä. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja sisältää kasvohoidon sekä rentouttavan kuorinnan ja hieronnan vartalolle.

spa, massage, relax

Hieronnat

Klassinen hieronta on valinta Sinulle jolla Smartum tai E-passi. Intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta rentouttavat ja mielikin ehtii rauhoittua. Kasvohieronta ja jalkahieronta ovat varattavissa 30 min pituisina.

Kasvohoidot

Kasvohoito on mahdollisuus rentoutua ja varmistaa, että omat ihonhoitorutiinit ovat kunnossa ja ihonhoitotuotteet vastaavat ihon kuntoa. Kestovärit, kasvojen sokeroinnit ja laitehoidot sekä kevyt mineraali meikki sisältyvät tunnin kasvohoitoon.

male, model, smile

Edustavana kaikkiin tilanteisiin

Olitpa sitten valmistautumassa juhlaan, tärkeään tapaamiseen tai työtilanteeseen on ensivaikutelma ja ulkonäkö merkityksellistä. Kenties voit vaan rentoutua samalla kun loihdimme näkyville parhaan ulkoisen olemuksesi. Vähän vinkkejä kauneuden ammattilaiselta ja palveluita juuri sinun tarpeidesi mukaan.

adult, beautiful, beauty

Hoidettu ja huoliteltu

Riittääkö sinulle rentoutus vai olisiko tarpeen siistiä ulkonäköä? Olisiko valintasi 30 min hieronta vai tarvitsisitko kauneudenhoitoon pidemmän ajan (esim. hemmottelupaketti)? Olet tervetullut viihtyisään hoitolaan juuri sellaisena kuin olet ja mistä elämäntilanteesta tahansa!

portrait, elderly person, old

Juuri sinä olet tervetullut!

Hoitolaan on turvallista tulla missä vain elämänkaaren vaiheessa. Eläkeläis-, opiskelija- ja hoitovapaa etu on 10%. Lähes kaikki kauneushoidot voidaan räätälöidä vastaamaan tarvetta. Lisäksi esim. hoitovapaalla ollessasi pienokainen on tervetullut mukaan. Kysy lisää 044 288 3491

girl, fashion, portrait

Korosta parhaita puoliasi

Sydämelläni on aidon oman itsesi hyväksyminen. Tähän liittyy kasvojen ja vartalon parhaiden puolien korostaminen. Kauneushoitola on sopiva paikka pysähtyä arvioimaan kauneusrutiinit ja kenties löytää ehostusta, joka sopii omiin muotoihin ja väreihin.