Palvelut

Valitse ja varaa aika

Ajanvaraus-nappulasta löydät lisää palveluita

lacquer, beauty, el

Käsihoito

Spa-manikyyri on varma valinta Sinulle, joka haluat panostaa käsiisi! Kuorinnan sijaan voit valita sokeroinnin ja lisäksi voit valita lakoista sinulle mieluisen myös kotiin vietäväksi. Manikyyriin sisältyy kynsien ja kynsinauhojen siistiminen. 59,00 € 60 min

pretty, woman, girl

Ihokarvojen poisto

Alexandrian sokereilla ja viimeistään full-circle kotihoito-ohjeita (kysy lisää!) noudattamalla ihosi saadaan sileäksi. Sokerointi hinnoitellaan karvojenpoistoon kuluneen ajan mukaan. Esim. 15 min 15€ ja 60 min 59€.

Meikit

Juuri Sinun toiveisiisi perustuva meikki Make-up studion ja Jane Iredale mineraalimeikkien väreillä. Halutessasi sisältää opastusta kasvojen muotoon, värityyppeihin ja meikkien käyttöön liittyen. Sopii myös meikki/ ihonhoito-opastukseksi.

Pakettihoidot

Kauniina paketti sisältää kasvojen, jalkojen ja käsien hoitamista. Hemmottelupaketit sen sijaan ovat rentouttava spa-henkinen irtiotto arjen kiireistä. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja sisältää kasvohoidon sekä rentouttavan kuorinnan ja hieronnan vartalolle.

spa, massage, relax

Hieronnat

Klassinen hieronta on valinta Sinulle jolla Smartum tai E-passi. Intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta rentouttavat ja mielikin ehtii rauhoittua. Kaikkiin palveluihin saatavilla sarjahoito, jolloin joka kolmas hoito -20%.

Kasvohoidot

Kasvohoito on mahdollisuus rentoutua ja varmistaa, että omat ihonhoitorutiinit ovat kunnossa ja ihonhoitotuotteet vastaavat ihon kuntoa. Kestovärit, kasvojen sokeroinnit ja laitehoidot sekä kevyt mineraali meikki sisältyvät tunnin kasvohoitoon.

male, model, smile

Edustavana kaikkiin tilanteisiin

Olitpa sitten valmistautumassa juhlaan, tärkeään tapaamiseen tai työtilanteeseen on ensivaikutelma ja ulkonäkö merkityksellistä. Kenties voit vaan rentoutua samalla kun loihdimme näkyville parhaan ulkoisen olemuksesi. Vähän vinkkejä kauneuden ammattilaiselta ja palveluita juuri sinun tarpeidesi mukaan.

adult, beautiful, beauty

Hoidettu ja huoliteltu

Riittääkö sinulle pikahuolto (esim. kauniina paketti) vai tarvitsisitko kauneudenhoitoon pidemmän ajan (esim. hemmottelupaketti)? Olet tervetullut viihtymään!

portrait, elderly person, old

Juuri sinä olet tervetullut!

Hoitolaan on turvallista tulla missä vain elämänkaaren vaiheessa. Eläkeläis-, opiskelija- ja hoitovapaa etu on 10%. Lähes kaikki kauneushoidot voidaan räätälöidä vastaamaan tarvetta. Lisäksi esim. hoitovapaalla ollessasi pienokainen on tervetullut mukaan. Kysy lisää 044 288 3491

girl, fashion, portrait

Korosta parhaita puoliasi

Sydämelläni on aidon oman itsesi hyväksyminen. Tähän liittyy kasvojen ja vartalon parhaiden puolien korostaminen. Kauneushoitola on sopiva paikka pysähtyä arvioimaan kauneusrutiinit ja kenties löytää ehostusta, joka sopii omiin muotoihin ja väreihin.