Palvelut

Valitse ja varaa aika

Ajanvaraus-nappulasta löydät lisää palveluita

lacquer, beauty, el

Käsihoito

Spa-manikyyri on varma valinta Sinulle, joka haluat panostaa käsiisi! Kuorinnan sijaan voit valita sokeroinnin ja lisäksi voit valita lakoista sinulle mieluisen myös kotiin vietäväksi. Manikyyriin sisältyy kynsien ja kynsinauhojen siistiminen. 59,00 € 60 min

pretty, woman, girl

Ihokarvojen poisto

Alexandrian sokereilla ja viimeistään full-circle kotihoito-ohjeita (kysy lisää!) noudattamalla ihosi saadaan sileäksi. Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 59€

massage, stress, therapy

Kokovartalohoito

Kuivaharjaus, kuorinta, hieronta. Vartalonhoito motivoi sinua pitäytymään vartalohoitorutiineissasi. 89,00 € 75 min Paras tulos saadaan sarjahoidolla, jolloin joka kolmas hoito -20%.

Pakettihoidot

Kauniina paketti sisältää kasvojen, jalkojen ja käsien huollon. Tässä pikahuollossa loihdin sinusta edustavan ennätysajassa. Hemmottelupaketit sen sijaan ovat rentouttava spa-henkinen irtiotto arjen kiireistä.

spa, massage, relax

Hieronnat

Klassinen hieronta on valinta Sinulle jolla Smartum tai E-passi. Intialainen päähieronta sopii opiskelijoille sekä iäkkäille, joilla usein on resursseja enemmän tarvetta myös kasvojen kunnon päivittämiseen. Aromaterapiahieronnassa saat valita sinulle mieluisimmat eteeriset öljyt. Kuumakivihieronnassa yhdistyy lämpimien basalttikivien ja klassisen hieronnan elämys.

Kasvohoidot ja meikit

Vuodenajan vaihtuessa kannattaa varmistaa kasvohoidossa, että omat ihonhoitorutiinit ovat kunnossa ja että ihonhoitotuotteet vastaavat ihon kuntoa. Kestovärit, kasvojen sokeroinnit ja laitehoidot onnistuvat hoidon yhteydessä.

male, model, smile

Edustavana kaikkiin tilanteisiin

Olitpa sitten valmistautumassa juhlaan, tärkeään tapaamiseen tai työtilanteeseen on ensivaikutelma ja ulkonäkö merkityksellistä. Kenties voit vaan rentoutua samalla kun loihdimme näkyville parhaan ulkoisen olemuksesi. Vähän vinkkejä kauneuden ammattilaiselta ja palveluita juuri sinun tarpeidesi mukaan.

adult, beautiful, beauty

Hoidettu ja huoliteltu

Riittääkö sinulle pikahuolto (esim. kauniina paketti) vai tarvitsisitko kauneudenhoitoon pidemmän ajan (esim. hemmottelupaketti)? Olet tervetullut viihtymään!

portrait, elderly person, old

Juuri sinä olet tervetullut!

Hoitolaan on turvallista tulla missä vain elämänkaaren vaiheessa. Lähes kaikki kauneushoidot voidaan räätälöidä vastaamaan tarvetta. Lisäksi esim. imeväisikäiset voivat odottaa aulatilassa ja hoidon yhteyteen kaikille mahdollinen DIY ekstra 15 min voidaan toteuttaa myös keskellä hoitoa. Kysy lisää 044 288 3491

girl, fashion, portrait

Korosta parhaita puoliasi

Sydämelläni on myös vartalon parhaiden puolien korostaminen ja aidon oman itsesi hyväksyminen. Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, mutta tavoite olla paras minä on meillä kaikilla jatkuva tavoite. Mikäli sinulla on enemmän haastetta olla tyytyväinen itseesi ja elämääsi voisit hyötyä myös ratkaisukeskeisyydestä.