Morelife

Kauneushoitola Espoossa

Meistä

Morelifella toimintaa ohjaa motto: ”valitaan elämä ja hyvä”.  

Tarjoan palvelut monipuolisesti, laadukkaasti ja turvallisesti.   Jaan mielelläni hyväksesi kaiken se osaamisen mikä hyödyttää Sinun kauneudenhoitoasi.  Kerron mielelläni mm. ihosi kunnosta.  Toivoessasi annan kotihoito-ohjeita sekä vinkkejä monipuoliseen kauneudenhoitoon.

Panostan laatuun. Tuotesarjat hoitolassa ovat mm Alexandria, Phyt´s, Moraz, Shor ja Renew. Halutessasi saat ihosi kuntoon ja kauneudenhoito-rutiineihisi sopivia tuotteita kotikäyttöön.  Pyrin tarjoamaan Sinulle toivomasi hoitokokemuksen joustaen.  Saat olla juuri oma itsesi.  Morelifen palveluissa voit vaikuttaa!  Haluan aina kuunnella toiveitasi!  Saat rentoutua tai keskustella.

Yrittäjänä Morelifessa toimin minä, Ilona.  Koulutukseltani olen kosmetologi, terveydenhoitaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti.  Aiemmat työpaikkani Life, neuvola, kauneushoitola jne sekä nyt Kauneusmestarit sekä Långvik spa inspiroivat Morelife yritystäni.

Resurssien arvioiminen ja priorisointi ovat arkea eläväisten lasten äitinä.  Vaimon roolissa puolestaan all-inclusive ja anti-age kauneudenhoito ovat tarpeen. Perheellisenä yrittäjänä arvostan hinta-laatua ja aikaa säästäviä ratkaisuja.   Näitä haluan tarjota Sinulle ja lähipiirillesi. HINTA-LAATUA ja AIKAA SÄÄSTÄVIÄ RATKAISUJA.

 Ilona