Morelife

Kauneushoitola Espoossa

Meistä

Morelife on kauneusalan yritys motolla ”Valitaan Elämä ja Hyvä”. Olemme olemassa, jotta voisimme tukea Sinun kauneudenhoitoasi!

Joko tunnet Kosmetologi terveydenhoitaja Ilonan, jonka turvallisissa käsissä saat olla juuri oma itsesi? Hoitola toimii Matinkylässä Huoltamot toimitilassa, kolmen muun hyvinvoinnin yksityisyrittäjän kanssa.

Morelifen palveluissa voit vaikuttaa! Haluan aina kuunnella toiveitasi! Valittavanasi on hiljainen, rentouttava aika kauneushoitolassa tai mahdollisuus keskustella muustakin kuin ihonhoidosta – ja kaikkea siltä väliltä. Ainoa toive minulla on jakaa hyväksesi kaikki se osaaminen mikä hyödyttää Sinun kauneudenhoitoasi. Kerron mielelläni ihosi kunnosta ja annan kotihoito-ohjeita sekä vinkkejä monipuoliseen kauneudenhoitoon.

Tuotesarjat hoitolassa ovat mm Dermalogica, Phyt´s, Moraz, Shor ja Renew. Halutessasi saat hoidossa käytettyjä ihosi kuntoon ja kauneudenhoitorutiineihisi sopivia tuotteita kotikäyttöön. Teen myös kotikäyntejä, joissa voidaan keskittyä tilaamaasi hoitoon tai  tukea erilaisin keinoin kotihoitorutiineja.